Διακοπές στις Καλύτερες Τιμές!

Booking.com

Διατροφή και το φύλο του Μωρού!!!

Πες μου τι τρως να σου πω τι παιδί θα κάνεις. Κάτι τέτοιο ισχυρίζονται πως ισχύει Βρετανοί επιστήμονες. Ποια φαγητά ενδείκνυνται για τη γέννηση του αγοριού.

Οι δίαιτες «ευθύνονται» για τη γέννηση πολλών κοριτσιών.

Η πλούσια σε ενέργεια διατροφή της μέλλουσας μητέρας πριν από τη σύλληψη ευνοεί μάλλον τη γέννηση αγοριών παρά κοριτσιών, σύμφωνα με βρετανική μελέτη με θέμα τη σχέση ανάμεσα στο διατροφικό καθεστώς της μητέρας και το φύλο των μωρών.

«Οι εργασίες αυτές μπορεί να βοηθήσουν στην εξήγηση του φαινομένου της μείωσης του ποσοστού των γεννήσεων των αγοριών στις ανεπτυγμένες χώρες, όπου μεγάλος αριθμός γυναικών ακολουθεί δίαιτες χαμηλών θερμίδων», σύμφωνα με την Φιόνα Μάθιους του Πανεπιστημίου του Εξετερ. Οι ερευνητές χώρισαν σε τρεις ομάδες .τις μέλλουσες μητέρες ανάλογα με το ενεργειακό απόθεμα τους κατά την περίοδο της σύλληψης. Το 56% όσων είχαν το υψηλότερο ενεργειακό απόθεμα γέννησαν αγόρια, έναντι 45% της ομάδας με το χαμηλότερο ενεργειακό απόθεμα. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ισχυρή σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση δημητριακών για πρωινό και τη γέννηση αγοριών.

Πηγή: metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Unique Visitor Counter