Διακοπές στις Καλύτερες Τιμές!

Booking.com

Η Θεωρία του Τσιμπολογήματος

Σήμερα, με τα τρελά ωράρια, δεν έχεις την πολυτέλεια για τρία γεύματα την ημέρα. Αυτό οδηγεί σε παράλειψη γευμάτων και πείνα. Κάνοντας σωστές επιλογές, τα σνακ παύουν να είναι επικίνδυνα και σε αδυνατίζουν.

Αυτά τα μίνι γεύματα μπορεί να είναι καλή πηγή ενέργειας. Προσφέρουν θερμίδες και πρωτεΐνη, στοιχεία απαραίτητα, ειδικά τις απογευματινές ώρες που είσαι πεσμένος. Τα σνακ μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερες επιλογές όταν έρθει η ώρα του γεύματος. Οταν αποφεύγεις το φαΐ για πολλές ώρες, είναι εύκολο να κάνεις κακές επιλογές λόγω της λιμοκτονίας. Κόβοντας την πείνα με ένα σνακ, θα μειώσεις τις πιθανότητες να το παρακάνεις κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος.

Ενα σνακ είναι καλή ευκαιρία να προσθέσεις πιο πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες στο διαιτολόγιό σου. Πώς; Τρώγοντας ανάμεσα στα γεύματα καλοκαιρινά φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Τσίμπα Σωστά Διάλεξε σνακ που ικανοποιούν την πείνα σου. Βεβαιώσου ότι περιέχουν πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Τροφές με καλά λιπαρά, όπως οι ξηροί καρποί, είναι επίσης καλές επιλογές.

Προσοχή στις μερίδες. Μία καλή στρατηγική είναι τα σνακ να μην ξεπερνάνε τις 150-200 θερμίδες.

Πρόσεξε επίσης το πακετάρισμα. Ενα έτοιμο σνακ, όπως κρουασάν, κέικ, παγωτό, τυρόπιτα, συχνά μπορεί να μην περιέχει σημαντικές βιταμίνες και να έχει υψηλές ποσότητες λίπους, ζάχαρης και θερμίδων. Αν είσαι αναγκασμένος να πάρεις κάτι έτοιμο, προτίμησε ένα χυμό χωρίς ζάχαρη, σοκολατούχο γάλα, κουλούρι ή κρακεράκια.

Φάε Αυτά κι άσε όλα τα άλλα - Ενα φλιτζάνι καρότα και πιπεριές με 2 κουταλιές της σούπας τυροσαλάτα - Ενα κριθαρένιο παξιμάδι με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και 1 φέτα γαλοπούλα - 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με 1 φρούτο - 1 μήλο με 1 κουταλιά της σούπας ταχίνι - 7-8 αμύγδαλα ή φουντούκια και 1 μπανάνα - 1 κομμάτι τυρί και 1 χούφτα σταφύλια. - 8-9 καρύδια - Μείγμα με 10 κάσιους, 10 αμύγδαλα και 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Unique Visitor Counter