Διακοπές στις Καλύτερες Τιμές!

Booking.com

Γυμναστική για δυο

Γυμναστική για δυο λοιπόν! Πάρε μερικές ιδέες για τα πράγματα που μπορούν να δώσουν νέα πνοή τόσο στη φυσική σας κατάσταση, όσο και στη λίμπιντό σας!






1. Πάρε το κορίτσι σου για μια βόλτα στην ύπαιθρο!
Κάντε τζόκινγκ μαζί σε κάποιο αθλητικό πάρκο, στην παραλία, σε κάποιο άλσος ή σε όποιο άλλο μέρος ενδείκνυται για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Θα κάψετε αρκετές θερμίδες, αντλώντας παράλληλα ενέργεια από τη φύση.

2. Αφού κάνατε την αερόβια άσκησή σας (τρέξιμο) ήρθε η ώρα για τη μυϊκή ενδυνάμωση, ξεκινώντας από τα πόδια (δικέφαλοι, τετρακέφαλοι και γλουτοί οι βασικές ομάδες που γυμνάζονται).
Καθίστε πλάτη με πλάτη έχοντας ο καθένας τα χέρια του τεντωμένα μπροστά του. Με πολύ αργό ρυθμό, κάντε ταυτόχρονα κάθισμα μέχρι οι μηροί σας να έρθουν παράλληλα στο έδαφος (φανταστείτε ότι έχετε ένα σκαμπό και προσπαθείτε να καθίσετε πάνω του). Προσέξτε μόνο τα γόνατα να μην βγαίνουν έξω από τις μύτες των ποδιών σας. Εισπνέετε στο κατέβασμα και εκπνέετε καθώς επανέρχεστε στην αρχική θέση.
Εκτελέστε 4 σετ των 15 επαναλήψεων. Όσο πιο αργά εκτελείται η άσκηση, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.

3. Push ups... Με αυτή την άσκηση εσύ θα αποκτήσεις το δυνατό και στιβαρό θώρακά που τόσο πολύ ήθελες και η καλή σου ένα στητό και όμορφο στήθος, όπως ακριβώς το θες.
Σταθείτε δίπλα- δίπλα, με τις παλάμες στο πάτωμα παράλληλα μεταξύ τους και στο ύψος του στήθους σας. Εσύ κάνε την κίνηση με τα πόδια τεντωμένα- στηριζόμενος στις μύτες των ποδιών σου, ενώ εκείνη θα κάνει τη «γυναικεία» εκδοχή της άσκησης, με τα γόνατα στο πάτωμα. Διατηρήστε τον ίδιο ρυθμό (περίπου 3΄΄ για κάθε επανάληψη). Λυγίστε τους αγκώνες μέχρι το σώμα να έρθει σε θέση παράλληλη με το έδαφος και το στήθος κοντά στο πάτωμα. Εισπνοή στο κατέβασμα, εκπνοή στο ανέβασμα. 3 σετ των 12 επαναλήψεων αρκούν.

4. Και για να κλείσετε το total body workout πρόγραμμα σας δουλέψτε την πλάτη σας κάνοντας κωπηλατική με μια πετσέτα.
Διπλώστε μια πετσέτα στην μέση και κρατήστε την από τις δυο άκρες η κοπέλα σου ενώ εσύ από την πλευρά που είναι διπλωμένη. Στάσου σε όρθια θέση με πολύ καλά σφιγμένους τους κοιλιακούς σου και τράβηξε τα χέρια στο ύψος του αφαλού σου ενώνοντας τις ωμοπλάτες σου δυνατά. Πρόσεξε μόνο να μην είσαι πολύ ανταγωνιστικός για να μπορέσει και η κοπέλα σου να εκτελέσει την άσκηση, καθώς αυτό καθορίζει το επίπεδο τις αντίστασης.
Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων και αλλάξτε ρόλους.

Πηγή: Fitnessart.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Unique Visitor Counter