- Το παντζάρι. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
- Το λάχανο. «Ασπίδα» για τον καρκίνο.
- Ελβετικό λάχανο. Πλούσιο σε καροτίνη.
- Κανέλα. Κατά του ζαχάρου και της χοληστερίνης.
- Ρόδι. Μειώνει την πίεση.
- Δαμάσκηνα. Βοηθούν σε πολλά τον οργανισμό.
- Κολοκυθόσποροι. Το καλύτερο κομμάτι της κολοκύθας, πλούσιο σε μαγνήσιο.
- Σαρδέλες. Πλούσιες σε λιπαρά Ω3 και ασβέστιο.
- Τούρμερικ. Μπαχαρικό, που στην Ασία χαρακτηρίζουν «θαυματουργό».
- Βατόμουρα. Βοηθούν την μνήμη.
- Κολοκύθα. Πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνη Α
Χαίρετε, στην ιστοσελίδα κατά διαστήματα δημοσιεύονται άρθρα κυρίως από έρευνες, γνώστες του αντικειμένου και ειδικευμένους σε θέματα διατροφής, ιατρικής, βοτανολογίας, γυμναστικής κ.α. αναφέροντας χαρακτηριστικά ευεξίας, ιδιότητες και όχι μόνο, που σκοπό έχουν την καλύτερη υγεία και ψυχολογία του ανθρώπου και ποιο ποιοτικό τρόπο ζωής!
Οι 11 «καλές» τροφές που αποφεύγουμε
Ο διατροφολόγος Τζόνι Μπόουντεν συνέταξε για λογαριασμό της αμερικανικής εφημερίδας New York Time τη λίστα με τα 11 τρόφιμα που μας κάνουν καλό, αλλά δεν βρίσκουν εύκολα το δρόμο για το τραπέζι μας. Αυτά είναι:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου