Διακοπές στις Καλύτερες Τιμές!

Booking.com

Οι 11 «καλές» τροφές που αποφεύγουμε

Ο διατροφολόγος Τζόνι Μπόουντεν συνέταξε για λογαριασμό της αμερικανικής εφημερίδας New York Time τη λίστα με τα 11 τρόφιμα που μας κάνουν καλό, αλλά δεν βρίσκουν εύκολα το δρόμο για το τραπέζι μας. Αυτά είναι:
  • Το παντζάρι. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
  • Το λάχανο. «Ασπίδα» για τον καρκίνο.
  • Ελβετικό λάχανο. Πλούσιο σε καροτίνη.
  • Κανέλα. Κατά του ζαχάρου και της χοληστερίνης.
  • Ρόδι. Μειώνει την πίεση.
  • Δαμάσκηνα. Βοηθούν σε πολλά τον οργανισμό.
  • Κολοκυθόσποροι. Το καλύτερο κομμάτι της κολοκύθας, πλούσιο σε μαγνήσιο.
  • Σαρδέλες. Πλούσιες σε λιπαρά Ω3 και ασβέστιο.
  • Τούρμερικ. Μπαχαρικό, που στην Ασία χαρακτηρίζουν «θαυματουργό».
  • Βατόμουρα. Βοηθούν την μνήμη.
  • Κολοκύθα. Πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνη Α
Πηγή: metro,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Unique Visitor Counter